Tuesday, November 3, 2009

Lamanya tak update..

Sejak lepas raya makin busy sampai nak update blog pun tak sempat. Ini dah nak raya Haji pulak dah , baru la berkesempatan nak jengok blog ni.

Raya lepas sempat jugak buat rumah terbuka pada hari sabtu dlm syawal jugak le...berapa haribulan pun dah tak ingat. Lepas tu banyak jugak pergi 'Open House' orang lain.

Perkara yang paling best berlaku ialah tiba-tiba saya terima satu panggilan dari KL. Ingatkan sapa la call banyak kali. Rupa-rupanya pegawai dari Perpustakaan Negara . Terkejut jugak...sebab Perpustakaan Negara nak beli buku " Nak Tak Berhenti Merokok?" sebanyak 475 buku. Tak sangka buku yang saya tulis mendapat perhatian dari perpustakaan negara. Lepas ni ramai orang boleh lah baca buku saya di perpustakaan di seluruh Malaysia. Tapi tu la...bila gomen beli buku ni, payment memang lambat la...kena keluar modal lak tu beli buku dari penerbit. Tapi tak kisah la..yang penting buku tu akan menjadi rujukan di perpustakaan.

Gitu le serba sedikit apa yang sempat saya nak ceritakan...banyak lagi cerita ni..nantikan 'post' yang seterusnya...Wassalam

No comments: